Discografie

Dave is van kindsbeen af, bezeten door muziek, al reeds op zeer jonge leeftijd stond Dave op de bühne en dat leverde tal van optredens op, voor o.a. schoolfeesten, benefieten, etc.


klik op de cover voor de titelsong

Cd-single Desirée
Toen in 1997 zijn oudste nichtje het levenslicht zag, besliste Dave er een liedje over te maken. Hij schreef met grote trots de tekst zelf, hetgeen resulteerde in de eerste cd-single die ook de naam van zijn nichtje meekreeg: Desirée.

Cd-single Zeg Proost
“Desirée” werd zo’n gigantisch succes dat er vrij snel een tweede cd-single volgde die de naam Zeg proost meekreeg. “Zeg proost” is een mooie vertaling van een levenslied van Dalida.

Cd-single Babette
Enige tijd later volgde cd-single nummer 3 waarvan Dave ook de tekst zelf schreef. Dat liedje gaat over zijn jongste nichtje Babette, die helaas niet meer in ons midden is, maar des te meer in ons hart. Ook dat werd een succes.

Cd-single Paradijs voor twee
Door het succes van “Babette” volgde single nummer 4: Paradijs voor twee. Deze single scoorde erg goed, vooral bij de vrije als ook bij tal van andere radiostations.

De nieuwste cd-single op de markt en in de sociale media en op het wereldwijde web werd een mooie cover van een van zijn grootste idolen (Helmut Lotti): cd-single SHOSHOLOZA!
Hiermee realiseerde Dave Mansiny een van zijn grote dromen, namelijk om een nummer van eeb vab Vlaanderens grote artiesten te coveren. Op zondag 1 juni 2014 werd deze nieuwste CD-single aan pers, publiek en tal van fans voorgesteld in Bistro Chopin te Oostende. En hij werd stip om 16u20 officieel bekend gemaakt. Het was een heel bijzonder tot tranen bewogen toe speciaal moment, en zijn vanzelfsprekend dat Dave dit zeker gaat herhalen daar er nu al een nieuw project in de pijplijn ligt, maar de grote wens hierbij van onze Dave Mansiny is om dit voor 50% of de gehele 100% gesponsord te mogen kunnen verwezenlijken om een volgende productie op de mark te brengen.

Nu is de vraag en het verlangen naar een nieuwe cd-single groot bij het publiek en zeker ook bij Dave zelf. Daarom zijn wij van het Dave Mansiny Team opzoek naar de broodnodige sponsoring om nieuw muzikaal materiaal op te kunnen nemen en op de markt te kunnen brengen. De titel van de nieuwe single heeft Dave al in zijn hoofd zitten. Het zal een bijzonder liedje worden, zowel voor het publiek als ook voor Dave en zijn familie.